Predstavljanje radova članova Centra za inkluziju


Od 21. lipnja do 30 srpnja 2017. godine posjetite Gradsku knjižnicu Novigrad-Cittanova i pogledajte izložbu radova korisnika Centra za inkluziju i podršku u zajednici, Buje.

Ove rukotvorine uređuju osobe s intelektualnim teškoćama na području Bujštine (Umag, Buje, Novigrad, Grožnjan). Svrha je približiti njihov rad potencijalnim korisnicima, roditeljima/skrbnicima te javnosti. Ova aktivnost ima promotivni karakter – moguće su donacije građana uz dobrovoljni prilog.

„Mi smo organizacija civilnoga društva čije su aktivnosti usmjerene djeci s teškoćama u razvoju te osobama s intelektualnim teškoćama. Želimo unaprijediti kvalitetu življenja naših korisnika te ih integrirati u društveni život zajednice i svijet rada. Centar za inkluziju i podršku u zajednici u Bujama, koji je započeo s radom u travnju 2011. godine, pruža usluge poludnevnog boravka za desetak osoba s intelektualnim teškoćama iz Buja, Umaga, Novigrada i Grožnjana. Aktivnosti se provode svakodnevno u trajanju od šest sati te ovisno od događanjima u zajednici i u dane vikenda. Sportsko-rekreativna aktivnost, radno-kreativna, inkluzivno-edukacijska i socijalizacijska aktivnost samo su neki od sadržaja koji se provode u Centru, a osmišljeni su zajedno sa članovima. Vašom donacijom pomažete radu Centra i širenja svijesti o inkluziji osoba s intelektualnim teškoćama u zajednici“, kazao nam je voditelj Centra za inkluziju Marko Đaković.

Informacije: Centar za inkluziju i podršku u zajednici,  52 460 Buje, Umaška ulica 1 – Tel: 095 242 55 58 i 095 252 55 58. Email: buje@centar-podrske.hr  http://www.centar-podrske.hr/

<< >>