Ljetni najčitatelji

Gradska knjižnica Novigrad-Cittanova nagradila je 14. rujna 2017. sve svoje ljetne čitatelje i čitateljice do petnaest godina čiji je zadatak bio da preko ljeta pročitaju što više knjiga, napišu zašto im se knjiga svidjela i onda ocijene pročitanu knjigu. Ove godine na natjecanje se prijavilo 27 mladih čitatelja i čitateljica, čak jedanaest više nego u 2016. godini.
U kategoriji predškolaca prijavilo se šestero djece, a glavnu nagradu je osvojio Deniel Kozmi koji je pročitao pedeset slikovnica. Čestitamo svima koji su se natjecali: Deniel, Noa, Jana, Laura, Evan, i Erik!
U kategoriji djece od prvog do trećeg razreda bilo je prijavljeno četrnaest učenika, a nagradu je osvojio Luka Fijala s devedeset pročitanih knjiga. Bravo svima: Luka, Matea, Ema, Martina, Karla, Tena, Oliver, Lana, Patrick, Edenea, Branimir, Nikolina, Marc, Petra.
U kategoriji djece od 4. do 6. razreda, pobijedila je Nika Fabris, a u konkurenciji je bilo još šest natjecatelja: Erin, Rocco, Borna, Ivan Tin, i Adriana. Čestitke svima!
U kategoriji djece od 7. do 8. razreda nagradu je osvojila Gaia Fabris s dvanaest pročitanih knjiga!
Gradska knjižnica Novigrad-Cittanova želi čestitati svim ljetnim čitateljima i čitateljicama kojima je ljeto bilo još zabavnije uz dobre knjige iz novigradske knjižnice te poziva i svu ostalu djecu da se priključe u ovo natjecanje u sljedeće godine.

O

<< >>