Donirajte knjižnici Lego kockice koje vam više ne trebaju!

Gradska knjižnica Novigrad-Cittanova provodi projekt „Postani konstruktor i ti!“ s ciljem promicanja matematike, tehnike, informatike i znanosti među novigradskom djecom. U tu svrhu, nabavili smo Lego edukacijske setove namijenjene radu s djecom u razredima te projekt provodimo među učenicima i učenicama Osnovne škole Rivarela, Talijanske škole te budućim prvašićima vrtića Tičići i Girasole koji nas organizirano posjećuju u Knjižnici. Lego setove nabavili smo zahvaljujući sredstvima Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva koja smo dobili na natječaju Mali projekti za bolje sutra.

Ovim putem pozivamo vas da Gradskoj knjižnici Novigrad-Cittanova donirate Lego kockice koje vam više ne trebaju kako bismo djeci omogućili da nadograde postojeće setove maštovitim konstrukcijama. Vaše kockice omogućit će djeci neograničene kombinacije koje potiču istraživanje i timski rad.

Lego kockice koje želite donirati možete donijeti u radno vrijeme Knjižnice (ponedjeljak i subota: 8-14, od utorka do petka: 10-19).

„Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Zaklade za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva iz sredstava Fonda gradova i općina. Sadržaj ovoga dokumenta u isključivoj je odgovornosti Gradske knjižnice Novigrad-Cittanova i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Zaklade i članova Fonda gradova i općina“.

<< >>