Dječji talent show

U Gradskoj knjižnici Novigrad-Cittanova u petak, 15. ožujka 2019., održan je peti po redu Dječji talent show na kojem je nastupilo 12 natjecatelja i natjecateljica u 9 točaka.
Titulu buduće zvijezde osvojili su Antonio Vidović, koji nam se prvi put predstavio i to s mađioničarskim trikovima, i djevojčice Ema Bubola i Edina Kurtović s pjevanjem.
U kategoriji najzabavnijeg talenta nagradu su osvojile sestre Ema i Marta Tomašič i Inna i Eleonora Vlajinić koje su plesale, te Domink Ukaj koji je ove godine zabavio publiku izvedbom pjesme Parnog Valjka „Jesen u meni“.
Žiri je titulu najdojmljivijeg talenta dodijelio malom, ali velikom električaru Raulu Medici, zatim Lari Brizić koja je otpjevala pjesmu Hallelujah, i Lorenzu Radizloviću koji je odsvirao dvije skladbe na gitari.
Titulu najoriginalnije izvedbe ponijela je Klara Vukoja koja je pjevala pjesmu “My hart will go on” Celine Dion i plesala na hoverboardu.
Članovi žirija, Kristijan Nemet, Aleksandra Krt i Morana Odicki imali su težak posao jer je i ove godine konkurencija bila izuzetno jaka.
Svim sudionicima Knjižnica je uručila mali poklon, a novigradska turistička kuća Aminess Hotels and dodatno je nagradila sudionike ulaznicama za bazen hotela Maestral.

<< >>