Ljetni najčitatelji

Gradska knjižnica Novigrad-Cittanova nagradila je 20. rujna 2019. sve svoje ljetne čitatelje i čitateljice do četrnaest godina čiji je zadatak bio da preko ljeta pročitaju što više knjiga, napišu nešto o knjizi i nacrtaju neki događaj iz knjige u dnevnik čitanja koji su dobili. Ove godine na natjecanje se prijavilo 30 mladih čitatelja i čitateljica, a ispunjeni dnevnik vratilo je njih 20 koje smo pozvali na druženje i dodjelu nagrada.
U kategoriji djece vrtićke dobi najviše knjiga pročitala je Karla Rakamarić koja je uz pomoć roditelja pročitala i opisala čak 37 knjiga. Čestitamo i ostalima koji su se natjecali u ovoj kategoriji: Noa, Laura, Petra, Filip, Tara, Marina.
U kategoriji djece od prvog do četvrtog razreda nagradu je osvojila Ema Bubola s 32 pročitane knjige. Bravo i ostalim školarcima: Borna, Sara, Larisa, Nikolina, Evan, Eva, Deniel, Andrej, Patrick, Edenea i Lana Korina.
U kategoriji djece od 11 do 14 godina nagradu je osvojio Luka Fijala s 18 pročitanih knjiga!

Gradska knjižnica Novigrad-Cittanova želi čestitati svim ljetnim čitateljima i čitateljicama kojima je ljeto bilo još zabavnije uz dobre knjige iz novigradske knjižnice te poziva i svu ostalu djecu da se priključe u ovo natjecanje u sljedeće godine.

<< >>